Search
Close this search box.

Huidige regio & Taal

ONZE
CAPACITEITEN

WAT KAN ONS INTERNATIONALE EOR- EN AOR PLATFORM VOOR U DOEN?

Of u nu een onafhankelijke recruiter met grote ambities bent of een groot uitzendbureau met nog grotere ambities, we kunnen een wereld van talent voor uw klanten ontgrendelen en toegankelijk maken. Plaats iedereen, in elke categorie, voor elke denkbare opdracht, waar dan ook. Werknemer op locatie of op afstand. Internationaal of lokaal. Fulltime of flexwerk. U kunt er dankzij de omvang en diepgang van de expertise en kennis van People2.0 op van aan dat u in meer dan 40 landen binnen de naleving blijft van lokale wet- en regelgeving. En dit alles met één globale mantelovereenkomst en één contactpersoon voor een consistente dienstverlening. Werken met ons kan niet eenvoudiger.

KWALIFICATIE VAN ARBEIDSRELATIES
EERSTEKLAS EXPERTISE

Heeft u een payrollbedrijf nodig? Wat voor soort werknemer of zzp’er (IC) heeft uw klant nodig? Hoe ziet de arbeidswetgeving er uit in het land waar u talent wilt plaatsen? Wij kunnen helpen bij de naleving van wet- en regelgeving. En met ons bedrijfseigen kwalificatieproces kunt u erop vertrouwen dat arbeidsrelaties met zzp’ers (IC) correct gekwalificeerd worden. Dit is met name belangrijk met het oog op de wijzigingen van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).

people key only people key only

People2.0 opent de deur naar eindeloze groei voor uw bedrijf. Door gebruik te maken van onze diensten krijgt u toegang tot een personeelsbestand van 3,5 miljard medewerkers wereldwijd die u in elke bedrijfstak en voor welke opdracht dan ook tijdelijk of permanent kunt inzetten. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

line

INTERNATIONAAL PAYROLLBEDRIJF (EOR)

We fungeren als payrollbedrijf en salarisverwerker als de juridische werkgever van het talent op aanvraag dat u aan uw klanten verstrekt. Werkgevers in Nederland zijn verplicht om tijdelijke medewerkers wekelijks te betalen. U moet dus in staat zijn om loon voor te financieren. Sommige bedrijven hebben dit geld gewoonweg niet.

Het uitbesteden van de beloning van werknemers en tijdelijke medewerkers aan People2.0 betekent dat wij zorgen voor de gehele loonadministratie: het verwerken van salarisspecificaties, loonbetalingen, factureren van klanten en voldoen aan Nederlandse wet- en regelgeving. We fungeren als payrollbedrijf en salarisverwerker als de juridische werkgever van het talent op aanvraag dat u aan uw klanten verstrekt. In sommige regio’s wordt dit ook wel “professionele payrolling” genoemd.

KWALIFICATIE VAN ARBEIDSRELATIES EN KENNISGEVING LOONWIJZIGINGEN

(VIA ONZE AGENT OF RECORD (AOR) DIENSTEN)

Als u zzp’ers bij uw klanten uitbesteedt is het belangrijk dat de kwalificatie van hun arbeidsrelatie geverifieerd wordt. People2.0 ondersteunt de zzp’er en uw klant vanaf begin tot eind, van het valideren van de kwalificatie van hun arbeidsrelatie tot het helpen bij de voortdurende naleving van wet- en regelgeving. In sommige regio’s wordt dit “compliance voor zzp’ers” genoemd.

ALLEEN MAAR VOORDELEN. GEEN NADELEN.

Ontdek hoe eenvoudig en snel het is om toegang te krijgen tot ons divers personeelsbestand voor grenzeloze mogelijkheden.

De mogelijkheden beginnen hier