Search
Close this search box.

Huidige regio & Taal

Wie wij bedienen

WE BEDIENEN U, HET TALENTECOSYSTEEM

Onze capaciteiten als internationaal payrollbedrijf (EOR) ondersteunen iedereen die het aanbod van talent met de vraag verbindt via professionele payrolling, kwalificatie van arbeidsrelaties, dienstverlening op het gebied van naleving en meer. Van kleine zelfstandige recruiters tot bedrijven voor grootschalige talentwerving. Het enige wat telt, is hoe groot uw ambitie is. Ons enige doel is om u te helpen om meer concurrerend en winstgevend te zijn. Maar we zullen nooit rechtstreeks met u concurreren door rechtstreeks met uw klanten te werken. U bedient uw klanten. Wij bedienen u.

PERSONEEL

Besteed uw backofficetaken uit aan ons zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken en zet uw vaste kosten om naar een variabel model. Dankzij onze payrollingdiensten als payrollbedrijf kunt u groeien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over naleving.
Meer Info

WERVING EN SELECTIE

Fulltime, parttime, flexwerkers of zzp’ers. Werknemers op locatie of op afstand. Het maakt niet uit wat voor arbeidsrelatie uw klant nodig heeft; wij kunnen ervoor zorgen. Waarom beperkt u zichzelf tot het vinden en tewerkstellen van talent voor een eenmalige vergoeding? Gebruik onze uitgebreide diensten en creëer meerdere inkomstenstromen of maandelijkse vergoedingen.
Meer Info

GROOTSCHALIGE TALENTWERVING

We stellen u – managed service providers (MSP), vendor management systems (VMS), recruitment process outsourcers (RPO) en freelancer management systems (FMS) – in staat om uw diensten uit te breiden door onze internationale EOR-diensten namens uw klanten te verstrekken.
Meer Info

NALEVING, CONTRACTERING, Advies

We stellen u in staat om wereldwijd boven verwachting aan uw klanten te leveren met de capaciteit om elk soort werk voor wie en waar dan ook snel en conform de regels te regelen.
Meer Info

Landen waar we actief zijn

Argentinië
Australië
Oostenrijk
België
Brazilië
Canada
Chili
Colombia
Costa Rica
Kroatië
Tsjechische Republiek
Denemarken
Finland
Frankrijk
Duitsland
Hongkong
Hongarije
India
Ierland
Israël
Italië
Letland
Maleisië
Mexico
Nederland
Nieuw-Zeeland
Noorwegen
Panama
Peru
Polen
Puerto Rico
Roemenië
Singapore
Slowakije
Zuid-Afrika
Spanje
Zweden
Zwitserland
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

ALLEEN MAAR VOORDELEN. GEEN NADELEN.

Ontdek hoe eenvoudig en snel het is om toegang te krijgen tot ons divers personeelsbestand voor grenzeloze mogelijkheden.

De mogelijkheden beginnen hier