Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huidige regio & Taal

Uitbesteden van backofficetaken voor lokale en internationale uitzendbureaus

We verlenen backofficediensten zodat u zich op werving kunt richten

Beperk Uzelf Niet

Succesvolle uitzendbureaus kunnen contracten overal plaatsen en personeelsvoorzieningen verstrekken—zelfs via een derde.

We verstrekken EOR-diensten, inclusief personeelsadministratie waarbij ervoor gezorgd wordt dat er aan de lokale bedrijfspraktijken voldaan wordt.

Conform de Regels Inhuren

People2.0 biedt diensten waarmee u wet- en regelgeving volledig naleeft zodat u zich kunt concentreren op talentwerving.

Krijg het allerbeste risicobeheer, ongeacht waar de indienstneming is.

Neem Zorgen Weg

Met de uitbesteding van de beloning kunt u er met een gerust hart op vertrouwen dat uw werknemers volledig en op tijd betaald worden.

People2.0 verleent voorfinanciering aan uitzendbureaus tot 100%.

Hoe People2.0 u helpt

Ons platform voor EOR-diensten ontgrendelt een wereld van mogelijkheden zodat u uw bedrijf kunt uitbreiden terwijl u backofficefuncties uitbesteedt. We verlenen diensten die u kunnen helpen om met de “grote jongens” te kunnen concurreren.

Kwalificatie van Arbeidsrelaties

De onjuiste kwalificatie van arbeidsrelaties kan u duur komen te staan. Wij kunnen ervoor zorgen dat u niet alleen conform de regels inhuurt, maar ook dat de kwalificatie juist is. U hoeft zich dankzij ons bedrijfseigen compliance voor zzp’ers en kwalificatieproces geen zorgen te maken over wat nu het verschil is tussen een werknemer en zzp'er.

Ongeacht of u permanente werknemers, flexwerkers of zzp’ers inhuurt, u bent beschermd tegen het risico van een verkeerde kwalificatie van de arbeidsrelatie ingevolge de Wet DBA. People2.0 neemt de risicobeperking en vrijwaring over waardoor er minder druk op uitzendbureaus rust.

Payroll en Loonbelasting

People2.0 is een betalingsdienstaanbieder die payrolladministratie conform de regels verzorgt, van voorfinanciering van lonen voor tijdelijke medewerkers tot loonbelastingen. Of u nu uit een lokale of internationale talentenpool werft, op locatie of op afstand, wij kunnen u helpen met het grootste obstakel: naleving van wet- en regelgeving.

Lokaal versus Internationaal

Succesvolle uitzendbureaus weten dat iedere provincie, regio en land andere wet- en regelgeving heeft. Het is bijzonder gecompliceerd en tijdrovend om dit allemaal bij te houden zodat u dit in contracten in meerdere jurisdicties op kunt nemen.

U moet er naast de kwalificatie van de arbeidsrelatie voor zorgen dat u lokale wet- en regelgeving naleeft. Dit kan nog gecompliceerder worden als u medewerkers op afstand of een internationaal talent aantrekt.

Bekijk hoe People2.0 succesvolle uitzendbureaus kan helpen bouwen

Legislative Update: EU Sets New Standards for Platform Workers and Algorithmic Management

EU's latest directive reshapes working conditions for platform workers. Learn how it impacts your business with People2.0....

Global Talent Management: Strategies to Leverage the Global Talent Community

Talent procurement strategies need to adapt rapidly to the borderless future of work. These strategies will help you successfully engage a globally di...

2 Major Barriers That Can Hinder Contract-Recruiting Revenue Streams

Knowing how to handle these roadblocks can help ensure you realize contract recruiting’s full profit potential...

Waarom People2.0

Expertise

Met People2.0 kunt u erop vertrouwen dat alles altijd conform de regels plaatsvindt. We betalen iedere maand meer dan 10.000 werknemers, dus we zijn hier als geen ander bedreven in. Iedere maand, 100 procent correct en altijd conform de laatste wet- en regelgeving en cao’s. Onze uitgebreide en grondige ervaring blijkt uit onze omvangrijke dekking, back-office-oplossingen en diepe lokale kennis. 

Onze zeer schaalbare end-to-end-oplossing bevat alles wat succesvolle uitzendbureaus nodig hebben om te groeien en met grotere bureaus te kunnen concurreren. Dankzij onze expertise bent u in staat om dit snel en conform de regels bewerkstelligen. 

Wereldwijde Dekking

People2.0 is het grootste internationale dienstenplatform voor payrolling (EOR). U kunt met onze hulp de deur openen naar globale talentwerving en uw klant internationale hr-oplossingen bieden. 

Met onze wereldwijde diensten voor payrolling (EOR) kunt u iedereen overal inhuren. We hebben waar dan ook ter wereld de capaciteiten en lokale kennis om ervoor te zorgen dat de wet nauwkeurig nageleefd wordt. 

De deur naar onbeperkte groei staat wijd open

Landen waar we actief zijn

Argentinië
Australië
Oostenrijk
België
Brazilië
Canada
Chili
Colombia
Costa Rica
Kroatië
Tsjechische Republiek
Denemarken
Finland
Frankrijk
Duitsland
Hongkong
Hongarije
India
Ierland
Israël
Italië
Letland
Maleisië
Mexico
Nederland
Nieuw-Zeeland
Noorwegen
Panama
Peru
Polen
Puerto Rico
Roemenië
Singapore
Slowakije
Zuid-Afrika
Spanje
Zweden
Zwitserland
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

Stel uw eigen dienstenpakket samen

People2.0 biedt geen pasklare oplossingen. Voor u regelt en die uw strategisch sparringpartner kan zijn? Is het belangrijk dat uw eindklant met uw btw-nummer gefactureerd wordt? Of wilt u het ziekteverzuim risico van de werknemers afkopen? Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen dat het in orde komt!

Hieronder vindt u een aantal opties en mogelijkheden. We hebben daarnaast op basis van onze ervaring drie aangepaste pakketten samengesteld.

Starter

Staat u als uitzendbureau in de startblokken en wilt u graag groeien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening?  

 • Basis: Het juist beantwoorden van vragen van werknemers neemt veel tijd in beslag. Door dit over te dragen aan onze specialisten wordt 95% van de vragen van werknemers tijdig en juist beantwoord en kunnen onze klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten. 
 • Collectieve arbeidsovereenkomst: CAO’s (NL) zijn onderhevig aan wijzigingen en door verscherpte wet- en regelgeving is de juiste toepassing van cruciaal belang. We zorgen ervoor dat de juiste en meest recente collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) te allen tijde toegepast wordt. 

Opschalen

Uitzendbureaus die een enorme groei ondergaan hebben ook wijzigende behoeften. 

Alles in Starter plus: 

 • Exces: Het dragen van het risico van ziekteverzuim of transitievergoeding kan een kostbare aangelegenheid zijn. People2.0 neemt deze verantwoordelijkheid graag over, maar sommige klanten hebben hun eigen procedures en dragen dit risico liever zelf. 
 • Factuur: Sommige klanten willen hun eindklant liever met hun eigen BTW-nummer en met hun eigen naam en logo factureren en hun eigen inhuurovereenkomst toepassen. People2.0 kan hiervoor zorgen. 
 • Één contactpersoon: Een vaste contactpersoon die u en uw bedrijf door en door kent en u kan voorzien van praktisch en strategisch advies. 
 • Vaste vergoeding: Sommige klanten geven er vanwege de omvang en/of samenstelling van hun personeelsbestand de voorkeur aan om met een vaste vergoeding in plaats van een factor te werken. 
 • Omzet: Het is soms met het oog op aanbestedingen, kredietchecks of vanwege andere redenen, handig om de gehele omzet via uw eigen boeken te laten lopen. People2.0 kan hiervoor zorgen, met of zonder uw eigen leningsovereenkomst. 

Volwassen

U bestaat als uitzendbureau al een tijdje en kent het klappen van de zweep. People2.0 kan toch van toegevoegde waarde zijn. 

Alles in Opschalen plus: 

 • Werkvoortgang: Sommige klanten hebben gevestigde processen die goed voor hen werken. People2.0 kan deze toepassen. 
 • Front-office: We bieden oplossingen met links naar de meeste grote front-office-pakketten. Als die van u er niet tussen staat kunnen we een link op maat ontwerpen. 
 • Tijdregistratie: We bieden oplossingen met links naar de meeste tijdregistratiesystemen. Als die van u er niet tussen staat kunnen we een link op maat ontwerpen. 
 • Volledig aanpasbaar: Soms is er geen pasklare oplossing en is er volledig maatwerk vereist. People2.0 denkt graag met u mee over welke service en vorm van samenwerking het meest geschikt is voor u. 

Kenniscentrum

People2.0 heeft de lokale en globale middelen om u te helpen als u als succesvol uitzendbureau vragen heeft over het inhuren van werknemers waar dan ook. We behandelen alles waarmee succesvolle uitzendbureaus te maken krijgen, van het financieren van lonen en de verwerking van loonbelasting tot internationale en flexwerkers. Krijg op uw bedrijfstak aangepaste inzichten met de middelen van People2.0.

Managing Your Virtual Workforce

Here are the critical factors you need to consider to successfully manage a virtual workforce, from tools to security and everything in between.

The Flexible Workforce: A shock absorber for turbulent economic conditions

What is the optimal staffing level? How do you determine the right mix of traditional workers versus flexible workers (independent contractors, freel

IC Compliance Program Frequently Asked Questions

As industry experts in Independent Contractor compliance and engagement solutions, TalentWave is often asked for expert input from organizations.

Best-in-Class IC Compliance: 5 Critical Program Elements

Building and/or optimizing an organization’s IC compliance strategy has become a boardroom issue for many companies. And it has become increasingly

9 Steps to Building a Successful Contingent Workforce Strategy 

​​How to Attract Rare Talent While Driving Cost Savings​  For enterprises seeking to navigate the ever-evolving field of talent acquisition

EOR vs. PEO

Discover the many differences between an employer of record (EOR) and a professional employer organization (PEO).

ALLEEN MAAR VOORDELEN. GEEN NADELEN.

Ontdek hoe eenvoudig en snel het is om toegang te krijgen tot ons divers personeelsbestand voor grenzeloze mogelijkheden.

De mogelijkheden beginnen hier